Hoe vinden vluchtelingen als Yasmina het Ware Geluk? - TWR

Yasmina (18) komt uit Aleppo in Syrië. Net als veel andere landgenoten was ze op de vlucht voor de vernietigende oorlog. Met alleen een tas en wat geld op zak heeft ze alles achter moeten laten. Op zoek naar vrede en veiligheid. Via Libanon is ze in een vluchtelingenkamp in Griekenland terecht gekomen. Daar zit ze nu al jaren want ze blijft hopen op een beter leven in Europa.

Vluchtelingen of gelukzoekers? Hoe belangrijk is het dat mensen in deze dramatische situatie horen over Jezus Christus, het Ware Geluk? Ook voor hen staat Hij met open armen klaar: ‘Kom naar Mij toe, allen die vermoeid en belast bent, en Ik zal u rust geven.’ (Mattheus 11:28).

TWR bereikt Syrische vluchtelingen via uitzendingen in hun eigen taal. In Syrië, Libanon en Jordanië zendt TWR het programma ‘Hoop voor Syrië’ uit. Luisteraars horen dat ze in alle ellende hun zorgen bij de Heere God kunnen leggen. Ook staan deze en andere christelijke Arabische uitzendingen online. Ze worden tot voorbij Europa beluisterd.

Helpt u mee van vluchtelingen ‘Gelukvinders’ te maken? Met uw gift bereiken we vluchtelingen als Yasmina met het Evangelie! Mogen zij op u rekenen?

  • Voor € 20,- kunnen we het programma ‘Hoop voor Syrië’ één minuut uitzenden
  • Voor € 75,- bekostigt u de productiekosten van één radioprogramma

Stort uw gift op IBAN: NL75 INGB 0000 7723 42 of maak gebruik van de betaalmethoden op deze pagina.

Wilt u ook helpen? Steun dit project

De wereldwijde verspreiding van het Evangelie door TWR wordt volledig gefinancierd met giften. Uw donatie is dan ook zeer welkom!

Steun dit project

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop