Programma voor jongeren in het Midden-Oosten - TWR

Angst, verliefd worden, verslaving… dat houdt jongeren in het Midden-Oosten bezig. Maar velen kunnen nergens terecht met hun vragen. En het gaat om heel veel mensen! Want meer dan de helft van de bevolking in het Midden Oosten bestaat uit jeugd onder de 21 jaar. Zij groeien op in een cultuur waarin meer ruimte is voor religie en regels dan voor een eerlijk gesprek over mooie maar ook over lastige dingen. Daardoor raken velen verstrikt in leugens, drugs en alcoholmisbruik, occulte spelletjes en verkeerde relaties.

Hulp bieden aan jongeren

Ala’s Diary is een wekelijks terugkerend radioprogramma van 15 minuten, waarin onderwerpen besproken worden die actueel zijn voor de jeugd in het Midden-Oosten. Onderwerpen als zelfaanvaarding, verslaving, eenzaamheid, misbruik, vriendschap, seks en homoseksualiteit. Er wordt praktisch hulp geboden vanuit een Bijbels perspectief. Veel jongeren vragen zich af of hun godsdienst wel de juiste is. De onderdrukkende regels van de heersende religie zijn zwaar; het Evangelie van Jezus Christus staat daar recht tegenover. De medewerkers van TWR vertellen op een oprechte manier over de onvoorwaardelijke liefde en vergeving van Jezus.

Voor jongeren door jongeren

TWR in het Midden-Oosten heeft contact met jongeren door de samenwerking met de lokale kerken. De jongeren van de jeugdgroepen werken mee aan de planning en de productie van de programma’s. De sprekers van het programma zijn ook jongeren uit de doelgroep en zo wordt er “van jongere tot jongere” gesproken. Op deze manier wordt er direct tot de harten van jongeren gesproken.

Maak een verschil in de levens van duizenden jongeren in het Midden-Oosten!

Het programma duurt 15 minuten en is te horen in 18 landen. Ook is het programma online te beluisteren.

Kostenoverzicht:

€    432,-  Uitzendkosten per programma
€ 1.250,-  Kosten per land per jaar

Ala’s Diary wordt uitgezonden via de radio en o.a. via de website www.aladiary.com. In de eerste helft van 2019 reageerden 12.349 jongeren op het programma. Er waren 2043 unieke luisteraars die online naar een uitzending luisterden.

Wilt u ook helpen? Steun dit project

De wereldwijde verspreiding van het Evangelie door TWR wordt volledig gefinancierd met giften. Uw donatie is dan ook zeer welkom!

Steun dit project

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop