Onbereikbaar? - TWR

Christelijke radio in Somalië is verboden. Toch komt het Evangelie binnen, zowel via de radio als via internet. Bijvoorbeeld het programma Hoop voor Vrouwen, dat elke zaterdagavond wordt uitgezonden.

Reacties zijn er ook, vaak schrijnende verhalen. Zoals het verhaal van Cawo*, die laat weten dat ze het programma over redding heel leerzaam vond. Zelf werd ze vals beschuldigd door terreurgroep Al-Shabaab en veroordeeld tot vijftien jaar gevangenisstraf. Gedurende de eerste twee jaar is ze vreselijk mishandeld. Na vijf jaar cel is ze vorig jaar vrijgelaten, omdat de regionale president is afgetreden. Zelf zegt ze: ‘God heeft me hierdoorheen geholpen. Nu vraag ik jullie zusters om mij te helpen de Bijbel te bestuderen, want daar heb ik grote behoefte aan.’

Wat een voorrecht om via radio deze vrouw en anderen geestelijk voedsel te mogen doorgeven. Menselijkerwijs zijn ze bijna onbereikbaar, maar bij God zijn alle dingen mogelijk.

*Cawo is niet de echte naam van deze vrouw

Wilt u ook helpen? Steun dit project

De wereldwijde verspreiding van het Evangelie door TWR wordt volledig gefinancierd met giften. Uw donatie is dan ook zeer welkom!

Steun dit project

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop