Prachtige kans om ‘onbereikten’ in Kenia te bereiken! - TWR

In de landelijke gebieden van Kenia wonen zo’n 42 stammen, waarvan velen nog nooit gehoord hebben van Jezus Christus. Deze gebieden liggen ten opzichte van de rest van het land ver achter in ontwikkeling. De mensen leven in moeilijke omstandigheden, met armoede, ondervoeding, geweld en slechte medische zorg.

Live, vanuit de eigen studio

In 2006 kreeg TWR Kenia, na tien jaar wachten, toestemming van de regering om zeven FM zenders te bouwen in Voi, Garissa, Lamu, Mandera, Marsabit, Waijir en Lodwar. Voor TWR strategische plaatsen omdat juist hier veel etnische groepen wonen die nog nooit van Jezus Christus hebben gehoord. Na jaren van plannen en bouwen onder veelal primitieve omstandigheden wordt er nu in deze afgelegen plaatsen live vanuit de studio het Evangelie gebracht aan de lokale bevolking in hun eigen taal! Binnenkort kan ook in het grote vluchtelingenkamp in Kakuma naar de FM uitzendingen van TWR worden geluisterd.

FM zenders, het Evangelie dichtbij

FM zenders hebben als voordeel dat ze zeer goed te ontvangen zijn. Een andere voordeel is dat de studio in het zelfde gebied staat als waar de luisteraars zijn en dit maakt direct contact met de lokale bevolking en kerken gemakkelijk. De naam van het TWR Kenia FM netwerk is SIFA FM. Er wordt samengewerkt met andere zendingsorganisaties, kerken en lokale christenen. De programma’s gaan o.a. over christen zijn in het dagelijks leven, doelgerichte programma’s voor jongeren en vrouwen, adviezen op het gebied van Aids en andere gezondheidszaken en Bijbelstudieprogramma’s zoals ‘De Bijbel door’.

Bereik de onbereikten van Kenia!

Het TWR Kenia FM netwerk zendt wekelijks meer dan 60 uur christelijke programma’s uit. Helpt u mee? Voor € 20,- bekostigt u alle kosten die gemaakt worden voor 10 minuten radio.

Wilt u ook helpen? Steun dit project

De wereldwijde verspreiding van het Evangelie door TWR wordt volledig gefinancierd met giften. Uw donatie is dan ook zeer welkom!

Steun dit project

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop