Overzicht Projecten - Pagina 5 van 6 - TWR
  • Regio

  • Thema

Toeareg West-Afrika

De Toeareg worden bereikt in eigen taal

In Noordwest-Afrika leven miljoenen mensen die moeilijk bereikbaar zijn en nog nooit over Jezus Christus hebben gehoord. TWR bereikt deze meestal analfabete en islamitische volken via de radio met het Evangelie.

Gesloten grenzen Noord-Korea houden Gods Woord niet tegen

Noord Korea. Kim Jong-un, de leider van dit bijzonder gesloten land, laat de wereld graag zijn macht en een prachtig opgepoetst plaatje van de werkelijkheid zien. Gelukkig mogen we weten dat het God is Die regeert, ook in Noord-Korea! Vanuit Guam zendt TWR radioprogramma's uit om de bevolking van dit land te bereiken met het Evangelie en om de gelovigen te bemoedigen en toe te rusten.

Hoe vinden vluchtelingen als Yasmina het Ware Geluk?

Veel vluchtelingen zijn alle houvast kwijtgeraakt en staan daardoor meer open voor de innerlijke rust en veiligheid van het Evangelie. TWR bereikt hen via uitzendingen in hun eigen taal. In het Midden-Oosten en op internet zendt TWR onder meer het programma ‘Hoop voor Syrië’ uit.

een open deur naar Siberië

Een open deur naar Siberië

Sinds 2013 zendt TWR Siberië dagelijks korte programma’s uit van drie minuten via veel beluisterde seculiere FM zenders en via internetzender Pure Wave.

Women of Hope Somali

Hoop voor Somalische vrouwen

Christen zijn in Somalië is levensgevaarlijk. Somaliërs die ontdekt worden met een Bijbel of christelijke lectuur lopen het risico gedood te worden. Ondanks alle dreiging maakt een groep Somalische vrouwen elke week het radioprogramma ‘Hoop voor vrouwen’.

Verhoog de Zoon China

Verhoog de Zoon in China

In China wonen veel mensen in afgelegen gebieden die niet kunnen lezen en schrijven. Voor hen worden speciale radioprogramma's gemaakt, waardoor ze het Evangelie kunnen horen in hun eigen taal. Het 'Verhoog de Zoon' project wil zo'n 100 bevolkingsgroepen bereiken.

Gezondheidprogramma's Afrika

Dubbel medicijn in gezondheids- programma’s

TWR zendt in verschillende Afrikaanse landen, dagelijks gezondheidsprogramma’s uit. Luisteraars krijgen informatie, adviezen, tips en horen hoe ze toegang kunnen krijgen tot medische zorg. Tussen de gezondheidsadviezen door klinkt de Bijbelse boodschap.

jongeren India luisteren via smartphone

TWR bereikt jeugd in India via de smartphone!

Hoe bereik je jongeren vandaag de dag? Inderdaad, via internet. Veel jongeren in India hebben een smartphone en kunnen via de online radiozender Crosswave luisteren naar christelijke muziek en discussies over actuele onderwerpen.

luisteraars in Indonesië

Zorg voor luisteraars in Indonesië

Evangelisten in Indonesië bezoeken luisteraars in sloppenwijken, kleine dorpjes en zelfs vrouwengevangenissen. Ze delen audiospelers en cd's uit en bieden hoop en nazorg met hun bezoeken naar aanleiding van de radioprogramma's.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop