Overzicht Projecten - Pagina 7 van 8 - TWR
  • Regio

  • Thema

Women of Hope Somali

Hoop voor Somalische vrouwen

Christen zijn in Somalië is levensgevaarlijk. Somaliërs die ontdekt worden met een Bijbel of christelijke lectuur lopen het risico gedood te worden. Ondanks alle dreiging maakt een groep Somalische vrouwen elke week het radioprogramma ‘Hoop voor vrouwen’.

Verhoog de Zoon China

Verhoog de Zoon in China

In China wonen veel mensen in afgelegen gebieden die niet kunnen lezen en schrijven. Voor hen worden speciale radioprogramma's gemaakt, waardoor ze het Evangelie kunnen horen in hun eigen taal. Het 'Verhoog de Zoon' project wil zo'n 100 bevolkingsgroepen bereiken.

Gezondheidprogramma's Afrika

Dubbel medicijn in gezondheids- programma’s

TWR zendt in verschillende Afrikaanse landen, dagelijks gezondheidsprogramma’s uit. Luisteraars krijgen informatie, adviezen, tips en horen hoe ze toegang kunnen krijgen tot medische zorg. Tussen de gezondheidsadviezen door klinkt de Bijbelse boodschap.

jongeren India luisteren via smartphone

TWR bereikt jeugd in India via de smartphone!

Hoe bereik je jongeren vandaag de dag? Inderdaad, via internet. Veel jongeren in India hebben een smartphone en kunnen via de online radiozender Crosswave luisteren naar christelijke muziek en discussies over actuele onderwerpen.

Ontmoet Anna Laura

'Hoi! Kom je ook naar de ontmoetingsdag D.V. 11 mei 2024 in Barneveld? Samen met TWR Nederland en de TFC heb ik een geweldig programma vol met interessante presentaties, een gezellige Amerikaanse lunch en activiteiten voor iedereen: ook kinderen zijn van harte welkom!'

luisteraars in Indonesië

Zorg voor luisteraars in Indonesië

Evangelisten in Indonesië bezoeken luisteraars in sloppenwijken, kleine dorpjes en zelfs vrouwengevangenissen. Ze delen audiospelers en cd's uit en bieden hoop en nazorg met hun bezoeken naar aanleiding van de radioprogramma's.

Turkse radioprogramma’s voor jongeren

Turkse jongeren zien veel om zich heen gebeuren waarbij ze vraagtekens zetten: "Als ons geloof 'vrede' is, waarom is er dan juist hier zoveel oorlog?" Bij dit programma kunnen ze aankloppen met hun vragen. En dat doen ze!

Zilveren jaren Siberië

Een programma voor ouderen in Rusland

Twee dames van in de zeventig maken opnames voor het radioprogamma 'Zilveren jaren'. Het programma is bedoeld voor oudere mensen en behandelt onderwerpen die met het ouder worden te maken hebben.

TWR Europa financieel directeur

Ondersteuning financieel directeur TWR Europe

Het financiële team van TWR Europa wordt geleid door Tijmen van Steeg. Het team is verantwoordelijk voor een goede besteding van de gelden aan wereldwijde projecten. Net als andere internationale werkers is Tijmen afhankelijk van een achterban.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop